En paus i från bloggandet

Paus är något man bör ta då och då, till exempel nu

Jag har under de senaste veckorna mer och mer funderat på framtiden med den här bloggen. Skall den finnas kvar eller skall jag lägga ner? Ärligt talat så har jag inte bestämt mig hur det. Det jag i alla fall har bestämt mig för just nu är att ta en paus i bloggandet.

Dags för en paus

Anledningen till alla funderingar och till att jag har beslutat mig för att ta en paus är enkel. Jag har helt enkelt tröttnat på att blogga. Eller tröttnat och tröttnat, jag har snarare tappat motivationen.

Jag gillar fortfarande att skriva. Men det känns mer och mer som ett tvång att göra det. Dessutom blir det allt svårare och svårare att fundera ut ämnen att skriva om. Så därför så känns det som om det är läge för att avbrott nu.

Funderingar för framtiden

Jag kommer säkerligen återkomma med bloggandet i framtiden. I vilken form vet jag inte, det är det jag skall fundera på. Jag har länge velat rikta in mig på skriva inlägg inom ett område. Inte hoppa mellan olika ämnen som nu. Tidigare så har jag tänkt att blogga om Internet, Borås eller fotografering. Antingen ett av dessa ämnen eller alla tre i tre olika bloggar.

Som det känns nu så är ingen av dessa tre ämnen aktuella för framtidens blogg ifrån mig. Men det kan ändras. Även om jag just nu känner att dessa ämnen är ointressanta för mig, i alla fall som bloggämne, så kan jag få upp intresset för dem i framtiden.

Ett alternativ jag har funderat på däremot är att efter denna paus skriva mer om mig själv och mitt liv. Att göra bloggen lite mer självbiografisk. Om än inte så utlämnande kanske utan mer ytligt. Kanske inte heller blogga varje dag som nu utan ett par tre gånger i veckan.

Först en paus

Men hur det blir för framtiden utvisa. Först så skall jag ta en paus som sagt och tänka, fundera och planera framtidens bloggande. Jag vill fortsätta att skriva som jag skrev innan, jag gillar trots allt det. Men jag måste nu bestämma mig om vad mina alster skall handla om och i vilken form jag skall blogga.

Jag kommer tillbaka men jag vet inte när ännu. Det kan ta en vecka, ett par månader eller ett år, har ingen aning om hur länge jag tar en paus. Men tillbaka kommer jag det är jag 100% säker på.

Foto via VisualHunt.com

Lämna en kommentar