Ringman.se
Hem > Hälsa

Hälsa - Startsidan för inlägg som rör min hälsa

Jag har några problem med min hälsa sedan några år tillbaka. Exakt vad det är för problem tänker jag inte gå in på, i alla fall inte för tillfället. Men om någon som läser vad det jag skriver om min hälsa och är medicinsk kunnig så kan kanske han eller hon lista ut det.

Även om jag inte tänker gå in på vad det är för sjukdom jag har för tillfället och vad jag har haft tidigare, så skriver jag ändå lite då och då om exempelvis de undersökningar jag gör då och då. Att ha eller har haft sjukdomar är något som väcker tankar, funderingar och en och annan åsikt hos de som drabbas. Att få ner detta i ord och sedan delar med mig av det kan kanske vara intressant för någon.

Jag har otaliga besök på sjukhus bakom mig och sådant är tillfällen som väcker synpunkter och åsikter. Därför så tror jag att det kan vara bra att förmedla vad man är med om till andra, exempelvis till sådana som står i tur för att gå igenom samma sak som jag har gjort.

Förutom mina egna personliga erfarenheter av den svenska sjukvården så har jag haft anhöriga som har varit i en hel del kontakt med den. Även om jag ännu inte har skrivit om detta så finns det inget som hindrar att jag kommer att göra det i framtiden.

Men ännu så länge så ligger fokuset på det jag skriver här på det som händer mig när jag kommer i totalt med vården och om min egen hälsa.

Inlägg som handlar om hälsa

Inläggen är sorterade i datumordning med det senaste inlägget först. Inläggens titlar är klickbara länkar.