Ringman.se
Hem > Blogg

Blogg - Startsidan för blogginläggen

Jag har bloggat i många år. Faktiskt så började jag med det långt innan det var vanligt att kalla det för ”att blogga”.

När jag började, någon gång runt millenniumskiftet, så sa man i stället att man höll på med Dagbok På Nätet. Det var som att blogga, men ändå inte. Man skrev inlägg och publicerade dom på en webbsida, precis som i en blogg. Men det var inte som nu då det finns verktyg för att blogga, till exempel Wordpress. Då på den tiden så skapade man sidor manuellt med HTML och CSS, en sida per inlägg.

Efter att ha använt Wordpress i många år och verkligen tröttnat på det så vill jag nu återgå till att göra just statiska sidor. Det finns säkert de som inte kallat detta för att blogga, och det kanske ligger något bakom det. Men jag tänker ändå fortsätta att kalla mina inlägg för blogginlägg.

Vad skall jag då skriva om här? Som det ser ut just nu så är det mest inlägg som jag har klassificerat som personliga, även om det inte rör sig om allt för personligt innehåll. Men detta är min sida på Internet och då kommer det att handla mycket om mina tankar, synpunkter och åsikter. Det kommer att vara mycket om mina intressen, en hel del om vad jag tycker och tänker rörande vissa områden och ämnen. Denna så kallade blogg kommer helt enkelt att handla om mig på många olika sätt.

Inläggen som finns ifrån start är inlägg som har funnits i en blogg jag hade innan och som jag lade ner hösten 2020. De flesta inläggen som jag hade i den raderade jag men vissa är sparade och kommer att läggas ut här på denna sida.

Då, i min gamla blogg, så skrev jag en del om ett intresse som jag har, nämligen släktforskning. De inlägg om detta ämne har jag valt att lägga separat här på denna sida under menyvalet Släktforskning.

Detsamma gäller även inlägg som jag skrev om sjukvård och min hälsa. De ligger här på denna sida under rubriken Hälsa.

Jag vet inte hur mycket och ofta jag kommer att skriva här. Min ambition är att skriva mycket och att göra det ofta. Men av erfarenhet så vet jag att det inte alltid blir så som jag har tänkt.

Men något inlägg då och då skall jag försöka att få ihop.

De 10 senaste blogginläggen

Inläggen är sorterade i datumordning med det senaste inlägget först. Blogginläggens titlar är klickbara länkar.

Sidor för de olika kategorierna